Lastenhoitaja / Lähihoitaja lapsiperhepalveluihin

Hei sinä lastenhoitotyöstä kiinnostunut sosiaali- ja varhaiskasvatuksen alan ammattilainen tai opiskelija! Haluaisitko auttaa lapsiperheitä arjen keskellä? Rekrytoimme Helsinkiin ja Vantaalle lastenhoitajia lapsiperheiden kotipalveluun. Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi lähihoitaja, lastenohjaaja, hoiva-avustaja, sosionomi tai varhaiskasvatuksen opettaja.

Lisätietoja

Työn kuvaus:
Tulet tekemään töitä lasten ja heidän perheidensä parissa vaihtelevissa lastenhoidollisissa toimissa perheiden kotona. Työpäiviisi voi kuulua esimerkiksi lasten kanssa ulkoilua, leikkiä, vanhemmuuden ja vanhemman jaksamisen tukemista, siis kivaa puuhailua lasten kanssa perheen kodissa sekä lähiympäristössä. Asiakkaina meiltä löytyy erilaisia perheitä, pieniä sekä suuria. Meille työssämme on tärkeää lapsiperheiden tukeminen heidän arjessaan ja näin ollen myös vanhempien ja koko perheen hyvinvointi. Pääset tutustumaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin työtehtäviin sekä työympäristöihin. Pääset myös kerryttämään ammatillista osaamistasi ja saat arvokasta työkokemusta monipuolisesti erilaisista työtehtävistä ja asiakkaista.

Työpaikkojen sijainnit ovat perheiden kotona Helsingissä ja Vantaalla. Voit itse määritellä, kuinka paljon työvuoroja haluat tehdä. Tervetuloa mukaan työtiimiimme!

Odotamme sinulta:
-Alan tutkintoa tai olet jo saanut opintosi hyvään vaiheeseen.
-Kommunikointi ymmärrettävällä suomen kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti on pakollista.
-Monikielisyydestä on etua. (Esim. somalia, venäjä, viro, englanti, arabia jne.)
-Arvostamme kokemusta lastenhoitotyöstä erilaisten lasten kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä sitoutumista työhön.
-Eduksi katsomme nepsy-osaamisen.
-Toivomme aitoa kiinnostusta ja innostusta työhön sekä kykyä perheiden aitoon kohtaamiseen.
-Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen työhön ja työtehtäviisi. Kotipalveluissa hoitajan työtehtävään kuuluu myös käyntikirjauksen kirjoittaminen käynnin jälkeen.
-Tehtävään valitun tulee esittää työnantajalle rikosrekisterilain 6 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tarjoamme sinulle:
-Asianmukaista yksityisen sosiaalipalvelualan tes:iin pohjautuvaa sopimuspalkkaa.
-Arvostusta sekä kannustavan ja lämminhenkisen työyhteisön sekä työnantajan täyden tuen.
-Monipuolisen työkuvan, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi.
-Työpaikan, jossa pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi.
-Työvuorojen vastaanottamisen oman aikataulusi mukaan, voit tehdä aamu-, päivä-, ja/tai iltavuoroja sinulle sopivina päivinä.
-Työnantajan joka aidosti välittää työhyvinvoinnistasi.

Hakuprosessi:
Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä jo tänään lähettämällä hakemuksesi kotisivujemme työhakulomakkeen kautta osoitteessa: https://www.sihacare.fi/tyonhakulomake.html
Käsittelemme hakemuksia joka päivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Jäikö sinulle jotain kysyttävää? Ota yhteyttä meihin joko puhelimitse 050-321 6631 (Hanna) tai sähköpostitse rekry@sihacare.fi