Palaute

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme yhä laadukkaammaksi ja asiakkaidemme tarpeiden mukaiseksi.  Voit antaa meille palautetta, risuja tai ruusuja, aina niin halutessasi. Otamme mielellämme palautetta vastaan!

Voit lähettää palautteesi nimettömänä, jättämällä kohdat ”nimi”, ”puhelin” ja ”sähköposti” tyhjäksi.

Mikäli haluat, että olemme sinuun yhteydessä palautteeseesi liittyen, kirjoitathan puhelinnumerosi ja täppääthän kohdasta ”olkaa minuun yhteydessä”: KYLLÄ.

Asiakaskokemukset​

Vaimo  67v

Olen mieheni omaishoitaja ja sain SihaCaren kautta miehelleni hoitajan, jotta voin hoitaa asioita. Nyt voin turvallisin mielin lähteä omiin menoihin, kun tiedän, että miehestäni pidetään hyvää huolta. Miehet näyttävät tulevan tosi hyvin juttuun keskenään.

Äiti 47v

Sain kaupungilta palvelusetelin ja tilasin lastenhoitajan  7 vuotiaalle lapselleni.  Meille lähetettiin taitava hoitaja, joka osasi huomioida erityislapseni tarpeet. Lämmitti sydäntä, kun seurasin heidän touhuja. Sain hoitajan meille omahoitajaksi ja minä ja lapseni olemme todella tyytyväisiä.

Tytär  35v

Tilasin kotisiivouksen iäkkäälle äidilleni. Olen erittäin tyytyväinen tehtyyn kotisiivoukseen ja sen laatuun. Työntekijät hoitivat siivouksen ammattitaidolla ja ahkeralla työnotteella.

Äiti 32v

Tarvitsin 3 -vuotiaalle pojalleni hoitoa asioideni hoitamisen ajaksi. Olin tyytyväinen lapsenhoitoon ja lapsikin vaikutti nauttivan ajastaan hoitajan kanssa.