Ikääntyneiden kotihoito

Ikääntyminen on yhteiskunnalle voimavaran lähde.  Ikääntyvistä ihmisistä löytyvät elämänopit.

Hoitotyömme on yksilöllistä ja sydäntä lähellä olevaa läsnäoloa, jota ikääntyvät kipeästi tarvitsevat. Palvelumme tavoite on tukea ikäihmisten omatoimista selviytymistä omassa kodissaan. Tuemme ikäihmisten yksinasumista kattavilla palveluillamme. 

Räätälöimme hoitopaketit henkilökohtaisesti asiakkaidemme kanssa. Suunnittelemme yhdessä kotihoidon käynnin sisällön sekä siihen käytettävät tuntimäärät ja aikataulut. Hintamme määräytyvät aina palvelutarpeesi mukaisesti. Palvelua on saatavilla myös palvelusetelillä. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Kotitalousvähennys vuonna 2023 on 60%.

Joustava ja luotettava tuki itsenäiseen elämään!

Palvelun sisältö Kotihoito

Hoitopalvelumme koostuvat kunkin ikääntyneen avun tarpeesta. Apu voi olla esim. ruoanlaittoa,  asiointiapua, apua hygienian huolehtimisesta, lääkkeiden antamisesta sekä haavahoidosta. Avustamme myös kotitaloudenhoidossa, mukaan lukien liinavaatteiden vaihtamisessa ja kevyessä ylläpitosiistimisessä.

Palvelun sisältö Henkilökohtainen apu

Henkilökohtainen apu on asiakkaan auttamista kotona päivittäisissä toiminnoissa, kuten asiointiapua, ulkoiluapua sekä kevyttä kodin siistimistä. Henkilökohtainen apu ei sisällä lääkehoitoa eikä sairaanhoidollisia toimenpiteitä (kuten esim. haavanhoito).