Kotisiivous

Tarjoamme kotiinne luotettavaa ja huolellista siivousta kodin kaaoksen kesyttämiseksi. Käymme yhdessä läpi sinun siivouksen tarpeen ja sovimme yksityiskohdat.

Terveydenhuollon asiantuntijoina, kiinnitämme huomiota myös tartuntatautien leviämisreitteihin ja pyrimme katkaisemaan ne. Pidämme kodit puhtaana ammattitaidolla.

Teemme normaalia kodin ylläpitävää viikkosiivousta ja tarvittaessa desinfioivaa siivousta. Tarjoamme myös syväsiivousta isomman kaaoksen selättämiseen sekä muuttosiivouksia uuden tuulten puhaltaessa.

Alta löydät tarkemmat kuvaukset siivouspalveluistamme.

​Haluaisitko enemmän aikaa itsellesi, perheellesi ja harrastuksillesi, samalla nauttien siististä kodista?

Kotisiivouspalvelut

Mahdollistamme sinulle kotisiivouksen omaan aikatauluusi sopien. Aika on arvokasta, anna meidän hoitaa kotisi siisteys puolestasi.
Vuonna 2023 kotitalousvähennys kodin siivouspalvelusta on 60%.

Ylläpitosiivous (viikkosiivous)

Ylläpitosiivouksemme pidämme huolta kodin viikottaisesta siivouksesta. Viikottaiseen siivoukseen kuuluvat: imurointi, pölyjen pyyhintä, vessojen pesu ja tasojen pyyhintä sekä mattojen tamppaus. ​ Meiltä voit aina kysyä myös muiden siivoustarpeidesi toteutuksesta. Muita ylläpitosiivouksiin sisällytettyjä osioita voivat halutessanne olla: Lattioiden pesu, tiskaus, vaatteiden pesu, viikkaus sekä silitys.

Desinfioiva siivous

Desinfiointisiivouksessamme hankkiudumme eroon kodin bakteereista ja viruksista. Käytämme työssämme asianmukaisia, ammattimaisia desinfiointiaineita.

Desinfioivaan siivoukseemme sisältyy myös perus ylläpitosiivous.Syväsiivous ja muuttosiivous

Syväsiivouksessamme käymme käsiksi kodin vaativampiin siivouksiin, jotka eivät normaaliin ylläpitosiivoukseen kuulu.

Syväsiivouksiin kuuluvat ikkunoiden pesu, keittiökoneiden kuten uunin ja jääkaappi/pakastimen siivoukset, lattiakaivojen ja ilmanvaihtokanavien siivoukset, kylpyhuoneiden tai saunojen pesut sekä pihatyöt. Muuttosiivoukset kuuluvat aina myös syväsiivouksien alle.