Terveyspalvelut

SihaCaren terveyspalveluiden tavoitteena on keskittyä hyvinvointipalveluihin ja ennaltaehkäisevään hoitotyöhön. Tarjoamme lääkärin/sairaanhoitajan vastaanottoja, laboratoriopalveluita, vitamiinihoitoja, PRP-hoitoja, hyvinvointiohjausta, kivunhoitoja ja muistinhoitajan vastaanottoa. 

Palvelemme vastaanotollamme kaikenikäisiä asiakkaita ja hoidamme erilaisia terveyteen liittyviä ongelmia. Kokenut henkilökuntamme auttaa sinua erilaisissa elämäntilanteissa, olkoon ongelmasi sitten pieni tai suuri. Olemme läsnä ja meiltä saat asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä. Vastaanottomme sijaitsee Pihlajamäessä Maasälväntie 11:ssa, 00710 Helsinki. 

SihaCaren terveyspalveluissa hinta ja laatu kohtaavat

Lääkärin vastaanotto 

Yleislääkärimme ottaa asiakkaita vastaan toimipisteessämme kerran kuukaudessa. Aikatauluillamme pyrimme varmistamaan, että yhdellä vastaanottokäynnillä keskitytään yhden vaivan hoitoon perusteellisesti. Lisäksi etäkonsultaatiot ovat mahdollisia sairaanhoitajan vastaanoton yhteydessä. Lääkärille voit varata ajan perussairauksien hoidon ja seurannan ja reseptien uusinnan osalta. Akuutit vaivat hoituvat sairaanhoitajan vastaanotolla lääkärin konsultaatiolla. 

Meiltä saat myös ajokorttitodistuksen edulliseen hintaan. 

 

 

 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Siha terveyshuoltopalvelut keskittyy asiakkaan kokonaisvalaiseen hyvinvointiin. Panostamme terveyden edistämiseen, sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä olemassa olevien sairauksien hoitoon. Tarvittaessa hoidamme toki akuuttejakin vaivoja ja arvioimme hoidontarpeen tarpeen.

Sairaanhoitajamme vastaanotolla annamme vitamiinihoitoja, rautainfuusioita, suorittamme
pientoimenpiteitä (esim. ompeleiden poisto, haavan hoito, rokotukset, korvahuuhtelu) sekä annetaan terveys- ja hyvinvointiohjausta. Lääkärin
konsultaatio on myös aina mahdollista sairaanhoitajan vastaanotolla tarvittaessa. 

 

 

Näytteenotto 

Tarjoamme räätälöityjä laboratorionäytepaketteja, sekä yksittäisiä näytteitä. Tarvittaessa tulemme myös kotiisi ottamaan näytteet. Useimmat näytteet voidaan ottaa ilman paastoa ja muita esivalmisteluja. Yhteistyölaboratorionamme on kotimainen Vitalaboratoriot Oy. Heidän sivuiltaan löytyy lisätietoa näytteenotosta Asiakaspalvelumme vastaa myös mielellään kaikkiin kysymyksiin. 

 

 

 

 

 

Vitamiinihoito 

Annamme vitamiini- ja rautainfuusiohoitoja arkisen hyvinvointisi edistämiseksi. Mikäli vitamiini- tai rautavaje johtuu jostakin sairaudesta, tulee sitä hoitaa perusterveydenhuollossa. Ennen annettuja hoitoja tarkistamme vitamiini- ja rautapitoisuudet verinäytteellä. Annetut annokset ovat aina lääkärin ohjeistuksen mukaisia. Meiltä voit saada mm. näitä vitamiineja osana hoitoasi: 

  • B-vitamiinit ovat tärkeitä hiilihydraattien proteiinien ja rasvojen aineenvaihdunnalle sekä hermoston ja ihon terveydelle. 
  • D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja on elintärkeä luuston vahvuuden ja terveyden kannalta. 
  • C-vitamiini on välttämätön kollageenin muodostumiselle, joka on tärkeää ihon, luuston ja verisuonten terveydelle. Stressi ja tietyt elämäntilanteet voivat lisätä C-vitamiinin tarvetta
  • Ferritiini on raudan varastomuoto kehossa, ja sen alhaiset tasot voivat aiheuttaa  väsymystä, kalpeutta ja muita oireita. 
 

PRP-hoito 

PRP-hoito (Platelet Rich Plasma) on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto. PRP-pistoshoitoa käytetään monipuolisesti lääketieteen eri osa-alueilla niin kauneudenhoidossa kuin lihas- ja jännevammojenkin hoidossa. Hoito toimii hyvänä vaihtoehtona esimerkiksi kortisonihoidoille. 

PRP-hoidolla ehkäistään hiustenlähtöä ja edistetään uusien hiusten kasvua harventuneilla alueilla. Hoidossa käytettävän plasman sisältämät kasvutekijät pysäyttävät hiustenlähdön ja stimuloivat uusien hiusten kasvua muutamassa viikossa. Paras lopputulos saavutetaan sarjahoidolla.

 

 

 

 

 

 

Hyvinvointiohjaus

Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita hyvinvointisi tueksi. Hyvinvointiohjausta voit saada seuraavissa terveydenhoidollisissa tarpeissa:

  • Dm-ohjaus, kihti ja ruoansulatuselimistö vaivat.
  • Fysioterapia, lymfaterapia, ravintoterapia ja  jalkaterapia.
  • Arjen hallinta, työvalmennus, elämäntapaohjaus, uniohjaus, mielen- ja fyysinen hyvinvointiohjaus.  
  • Lihavuusleikkauksen jälkeinen seuranta ja tuki.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kivunhoito

Kipu, erityisesti krooninen kipu on merkittävä kokonaisvaltaista hyvinvointia heikentävä tekijä. Kipu on myös hyvin henkilökohtainen ja subjektiivinen kokemus. Kipua kokeva on itse oman kipunsa asiantuntija ja meillä Siha terveyspalveluissa hoidamme jokaista asiakasta yksilöllisesti, kuunnellen ja yhteistyössä.

Meillä työskentelee kivun hoitoon erikoistunut sairaanhoitaja, jonka vastaanotolla on mahdollista saada neuvoja ja ohjausta, TENS -laitehoitoa, kivun hoidon vaikuttavuuden seurantaa sekä voidaan tehdä kipukartoitus ja konsultoida fysiatria tarvittaessa. Myös fysiatrin vastaanotolle on mahdollista varata aika. Fysiatri on kivun hoitoon erikoistunut lääkäri.

Muistihoitajan vastaanotto 

Muistin heikkeneminen aiheuttaa huolta itsessä sekä läheisissä. Mikäli muistin heikkenemisessä näkyy selkeä muutos ja se vaikuttaa arjessa selviytymiseen on aika ottaa yhteyttä muistinhoitajaan muistin tutkimiseksi. 

Palveluvalikoimaamme kuuluu muistihoitajan vastaanotto muistiongelmien vaivatessa. Vastaanotollamme arvioidaan toimintakykyä, erilaisten muistitestien avulla. Käytämme yleisimmin MMSE- testiä muistin arvioimiseen. Muistihoitajamme antaa ohjausta ja neuvontaa muistitestien tulosten perusteella, ja ohjaa tarvittaessa asiakkaan jatkotutkimuksiin.

 

Ota yhteyttä! 

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä myyntitiimiimme. Autamme mielellämme sinua! 

Puh:0503638854

myynti@sihacare.fi