Tuotteet

Haluamme varmistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen terveyden , turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Laajan palveluvalikoiman lisäksi meiltä löytyy uusia innovatiivisia terveysteknologian tuotteita. 

Tuotteita aktiiviseen ja hyvinvoivaan elämään!

S-Airbag
Turvaliivi ilmatyynyillä ikäihmisten kaatumissuojaksi

S-Airbag on täysin uusi markkinoille tuotu turvatuote, joka yhdistää huippumodernin teknologian ja GPS- hälytysjärjestelmän toiminnot. Tämä turvaliivi tarjoaa kaatumisen yhteydessä välittömän suojan ilmatyynyn avulla. Lisäksi S-Airbag lähettää automaattisesti hälytyksen yhdistettyyn älypuhelimeen heti kun kaatuminen on tapahtunut. Tämä automaatio takaa, että avunpyyntö lähetetään välittömästi, vaikka kaatunut ikäihminen ei itse pystyisi hälyttämään apua.

S-Airbag on suunniteltu erityisesti ikäihmisten turvallisuuden suojaamiseksi, mukavuus huomioiden. S-airbag turvaliivi on helppokäyttöinen ja kevyt valinta turvalliseen päivään. Kaatumisen sattuessa S-Airbagin kehittynyt mikrosirun algoritmi tunnistaa tilanteen vain 0,1 sekunnissa ja aktivoi liivin sisällä olevat ilmatyynyt. Tyynyt täyttyvät nopeasti, vain 0,08 sekunnissa, käyttäen turvallista heliumkaasua. Tämä varmistaa, että liivi ehtii suojata ikäihmistä ennen iskua.

Liivissä on myös integroitu paikannintoiminto, joka helpottaa ikäihmisen sijainnin seuraamista ja löytämistä tarvittaessa. S-Airbag on luotettava kumppani, joka tarjoaa mielenrauhaa sekä ikäihmiselle että heidän läheisilleen.

Tuotepaketti sisältää:
  • S-Airbag turvaliivi
  • Laturi
  • Helium patruunat (kertakäyttöiset)
  • Kattavat käyttöohjeet suomeksi ja ruotsiksi
  • Liivi on uudelleen käytettävissä erikseen ostettavilla lisä Helium patruunoilla
  • Valmistajan takuu 2 vuotta
 
Miksi ostaa ja kenelle tuote on tarkoitettu?

S-Airbag soveltuu kaikille, joilla on esim. haasteita liikkumisessa. Liivi tarjoaa lisäturvaa päivittäisissä toiminnoissa sisällä tai ulkona. Liivi on erinomainen valinta erityisesti ikäihmisille, jotka asuvat itsenäisesti tai palvelutaloissa.

Tuotteita voivat hankkia julkiset laitokset, jälleenmyyjät sekä yksityiset henkilöt, jotka haluavat suojata lähimmäisiään esim: isää, äitiä, anoppia tai appiukkoa mahdollisilta kaatumisvammoilta. Turvaliivi on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka haluaa lisäturvaa suojamaan itseään tai läheistään arjen tilanteissa kaatumisen varalle.

Viranomaisvaatimukset

Tukes luokitellut S-Airbag liivin II luokan henkilösuojaimeksi (kaatumis- ja liukastumistilanteissa käytettävät suojaimet). Liivin turvallisuus ja laatu on varmistettu useilla testeillä ja täyttää EU:n tyyppihyväksynnän vaatimukset (Notified body Ricotest, Italy 0498) EN 1621-4:2013 (Airbagit). Liiviltä löytyvät myös Työterveyslaitokselta ja Tukesilta varmistetut raportit ja testit.

Previous slide
Next slide
Kaatumistilastot Suomessa
Kaatumiset ovat Suomessa suuri kansanterveydellinen ja taloudellinen ongelma. Yli 65-vuotiaiden kaatumisvammojen pelkän sairaalahoidon kustannukset vuonna 2015 olivat 200 milj.€ ja ikääntyneen väestön kasvaessa myös kustannukset kasvavat jatkuvasti. Lihasvoimat sekä tasapainokyky heikkenevät Iän myötä. Tietyt sairaudet ja lääkitykset vaikuttavat samoin, ja nämä tekijät yhdessä lisäävät kaatumisriskejä. Vanhuksilla reaktiot ovat hitaampia, joten syntyy herkemmin vammoja, koska suojaamisrefleksit eivät aina ehdi toimia. Kaatumiset aiheuttavat vakavia murtumia, joista tavallinen on reisiluun kaulan murtuma, vanhuksen kaatuessa suoraan lonkan päälle.

Lonkkamurtumia sattuu vuosittain yhteensä noin 7000 aiheuttaen 150 milj.€ kustannuksia. Tilastojen mukaan yli 65 –vuotiaista noin 30–40 % kaatuu 1 krt vuodessa, ja monet heistä useamman kerran vuodessa. Yli 80 -vuotiaista kaatuu vuosittain jo 50 %. Noin 40 % Iäkkäiden kaatumisista aiheutuu liukastumisista ja kompastumisista.
Kaatuminen on yleisin kuolemaan johtava tapaturman syy yli 65-vuotiailla. Vuosittain aiheutuu noin 1000 iäkkäiden kaatumiskuolemaa.
Lähteet:

Terveyskirjasto
UKK-instituutti

 

Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä myyntitiimiimme. Autamme mielellämme sinua! 

Puh: 0505895155

myynti@sihacare.fi