Omaishoidon palvelut

Tarjoamme lämminhenkistä palvelua omaishoidon palveluiden piiriin kuuluville asiakkaille. Olit sitten lapsen, aikuisen tai vanhuksen omaishoitaja, saat kauttamme hoitajan omaishoitajan vapaapäiville. Haluamme mahdollistaa omaishoitajille vapaapäivän, jolloin hän pääsee viettämään omaa aikaa luottaen läheisensä ammattitaitoiselle ja välittävälle hoitajalle. 

Lämminhenkistä palvelua suurella sydämellä!

Palvelun sisältö ikääntyneet

Palvelemme ikääntyneitä asiakkaitamme kiireettömästi heidän omissa asuinympäristöissään. Päivään voi kuulua toiveiden mukaisesti esimerkiksi yhdessä pelailua tai ulkoilua. Toki hoitajamme auttavat normaaleissa päivätoimissa, kuten ruuanlaitossa tai ruokailussa sekä päivittäisen hygienian huolehtimisessa. Hoitotyömme on aina yksilöllistä ja sydäntä lähellä olevaa läsnäoloa, jota ikääntyneet tarvitsevat kipeästi.

Omaishoidon palvelut - Sihacare

Palvelun sisältö lapset

Ammattitaitoisilla hoitajillamme on hyviä työkaluaja erityislasten perheen arjen tueksi. Jokaiselle perheelle suunnitellaan yksilöllinen hoitopaketti. Hoito sisältää mukavaa yhteistä aktiviteettiä lapsen / nuoren toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hoitajan käynnin aikana voidaan esim. yhdessä leikkiä sisällä tai ulkona, käydä lähialueella vaikka kirjastoreissulla tai tehdä pieni seikkailuretki lähiluontoon. Tietysti hoidon aikana huomioidaan aina normaali päivärytmi, osui käynti sitten aamupalan tai iltapesun aikaan. Hoitajamme tarjoavat aina lämminhenkistä ja läsnäolevaa hoitoa.


Lapsiperheiden kotipalvelu - sihacare